Húsvéti wellness előfoglalási kedvezménnyel!
Húsvéti wellness előfoglalási kedvezménnyel!
Húsvét 2019 előfoglalási kedvezménnyel!
Aqua kaland - ősz- tél
Aqua kaland - ősz- tél
Vizes élmények 9.950 Ft/fő/éj
Valentin napi romantikázás
Valentin napi romantikázás
Pezsgő és rózsaszirom
Pünkösdi wellness - előfoglalási kedvezménnyel!
Pünkösdi wellness - előfoglalási kedvezménnyel!
Előfoglalási lehetőség kedvezménnyel!
Tavasz 2019  Előfoglalás
Tavasz 2019 Előfoglalás
Tavaszi áreső 2019
Karácsony nálunk
Karácsony nálunk
Karácsonyi wellness 7.900 Ft/ fő / éj
Őszi téli szuper wellness a legjobb áron!
Őszi téli szuper wellness a legjobb áron!
Hajdúszoboszlói kikapcsolódás, Tb-s kezelések
Gyógykezelések Reumatológia

A mozgásszervek megbetegedésével foglalkozó orvosi tudományág, amely konzervatív – nem műtéti – kezelési formákat alkalmaz.

A reumatológiai betegségek közé tartoznak a gerinc, a porckorongok, a csontok, az ízületek és az azokat körülvevő szalagok, az inak, izmok betegségi. Ide tartoznak az ún. gyulladásos (autoimmun vagy anyagcsere eredetű) ízületi betegségek, a kopásos ízületi megbetegedések, valamint a gerinc fájdalmas állapotai is. Reumatológus foglalkozik a csontritkulás kezelésével is.

 

A reumás megbetegedések gyakoriak az idős emberek között, de érinthetnek bármely korosztályt, nemtől, fajtól, szociális helyzettől függetlenül.

Az alábbi panaszok esetén javasoljuk keresse fel reumatológusunkat:

Gerincbántalmak: derékfájás, nyaki- és háti panaszok, melyek hátterében számos ok szerepelhet. A leggyakoribb a túlsúly, a fokozott igénybevétel, a rossz testtartás, a csigolyák kopása, meszes lerakódások, gyulladások a gerinc kisizületeiben.

 

Különböző ízületi fájdalmak – arthralgiák. Bármely izületben - váll, könyök, csukló, csípő, térd, boka - jelentkező fájdalmat jelent, melyet nem sérülés vagy fertőzés okoz.

Ízületi gyulladás (Artritisz): Ízületen belüli gyulladást jelent, mely fájdalmat és merevséget okoz. Ha nem kezeljük, az ízületek fokozatosan károsodhatnak. A rheumatoid artritisz és a degeneratív ízületi betegség olyan gyakori reumás betegségek, melyek az ízületeket érintik.

Csontritkulás (Osteoporozis): A csontok tömegének és mésztartalmának csökkenése, amely fokozott törékenységgel, a kóros és spontán törések kockázatának fokozódásával jár.

A HRC Medical Centerben reumatológia, fizioterápia, gyógytorna és gyógymasszázs komplex ellátással várjuk kedves vendégeinket.

Név
Email
| Adatvédelmi nyilatkozat