Tavasz  2019
Tavasz 2019
Tavasz 2019
Pünkösdi wellness
Pünkösdi wellness
Pünkösd 2019
Nyári csobbanás
Nyári csobbanás
Napsütéses élmények
Húsvéti wellness
Húsvéti wellness
Húsvét 2019
Hírek Júniusi programajánló

 Debrecziner Gourmet Fesztivál június 15. és 17. között a Nagyerdei Békás tónál.

2018. június 15.-17.

Részletes program

Bernáth József, a SÉF és Pataky Péter az Ízes Élet séfje. Senkinek sem kell bemutatni a gasztrovilág két ikonikus arcát, akik idén a 3. Debrecziner Gourmet Fesztiválon házigazda-műsorvezetőjeként kalauzolnak minket abban a csodálatos és izgalmas világban, amit ma magyar gasztronómiának hívunk. Debrecen városa támogatásával 2016 óta évről-évre sikerült megrendezni a vidék ízeit autentikus módon bemutató programsorozatot. Most először három napon keresztül, június 15-17-ig kóstolhatsz-lazulhatsz velünk a Nagyerdőben, a Békás-tó partján, amelyet sokan Magyarország egyik legszebb fesztivál helyszínének tartanak. Néhány név ízelítőként a kiállító éttermek és séfek közül: Anyukám mondta, Dűlő, Tatai Robi a Séfek Séfe tavalyi győztese, Szendrei Bence a Séfek Séfe döntőse, a LiChi TV műsorvezetője. Vendégünk lesz Ruprecht László, a Stílusos Vidéki Éttermiség egyik alapítója és elnöke. Május első felében indul az előzetes regisztráció, ahol az első ezer vendégünk külön ajándéksorsoláson vesz részt! 2018 a Családok Éve, ezért külön odafigyelünk a kicsikre és nagyokra egyaránt, hogy a család összes tagjára tartalmas időtöltés várjon ezen a hétvégén. Kövessétek közösségi oldalunkat, hogy időben értesüljetek a Debreceziner Gourmet Fesztivál további éttermeiről és séfjeiről, érdekes és különleges eseményeiről!

jegyinformáció:

https://www.debreczinergourmet.hu/hu

 

Tűzön járás a Hortobágyon. Nyári napforduló ünnepe június 16.-án.

 

2018. június 16.

A nyári napfordulót ősidők óta ünneplik. Az évkör egyik legjelesebb napja, az északi féltekén a csillagászati nyár kezdetét jelenti. E napon a leghosszabb a Nap égbolton megtett útja, következésképpen legrövidebb az éjszaka. Az ünnepen a kozmikus energiák megnövekedése miatt jelentős energiához juthatunk. Ez a természeti ünnep egyben Keresztelő Szent János születésnapja. A tűzkeresztség ünnepe. Táltosünnepnek is nevezik.

A rendezvény helyszíne

Hortobágy, Víziszínpad-(a Kilenclyukú híd közelében)

 

 

A Nap ünnepe – Táncoljuk át az éjszakát!

2018. június 23.

Szent Iván éjjelén évszázadok óta tüzek gyulladnak, tündérek libbennek, párra találnak a magányosok.

A rendezvényre várjuk azokat, akik az év legrövidebb éjszakáján részesei akarnak lenni egy különleges élménynek és zenével, tánccal akarják átmulatni Szent Iván éjszakáját.

Program

A továbbiakban kerül feltöltésre.
Egyéb információ

  • A részvétel ingyenes!
  • Szervező: Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár
    +36 52/558-800

Forrás: https://hajduszoboszlo.hu/rendezvenyek#nezet=list

Név
Email
| Adatvédelmi nyilatkozat