Hírek Caramel koncert

 

Caramel koncert

 

2018. július 7.

Caramel koncert lesz a hajdúszoboszlói Szabadtéri színpadon július 7.-én.

Részletek:

Molnár Ferenc már “Caramel” művésznéven jelentkezett a 2004 őszén induló Megasztár 2. televíziós tehetségkutató versenyre. 2005. áprilisában 12 ezer ember előtt énekelt a Papp László Arénában. A szavazók Palcsó Tamás ellenében, 60-40% arányban őt hozták ki győztesnek. Az eredményhirdetés után elénekelte a slágerré vált Szállok a dallal című számot, aminek később az angol nyelvű feldolgozása Amerikába is kijutott és felkerült Walter Belcher lemezére.
Caramel harmadik önálló albuma 2010-ben jelent meg ‘Lélekdonor’ címmel, amin megtalálhatók a ‘Maradjon így’ és a Tóth Lüszivel készült ‘A dal nem hagy el’ című 2008-as dalai.

 

Részt vett a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogatójában, ahol a döntőben a legjobb négy között végzett. A 2012-ben elindult The Voice tehetségkutató műsorban, mint mester vett részt. Év végén telt házas koncertet adott a Budapest Sportarénában a Kodály Filharmonikusokkal kiegészülve, melyen legnagyobb slágerei hangzottak el szimfonikus formában. 2013-ban a TV2 Süss fel nap! nevezetű kampányának a nagykövete lett. Ehhez a kampányhoz készült el a Süss fel nap! című dala. Később fellépett Sztárban sztár tévéműsorban, ahol először hallhatta a közönség ezt a dalát. 2014-ben Az ének iskolája tévéműsor második évadában a Süss fel nap! című dalát adta elő a második évfolyamának diákjaival. A hatodik lemeze 2014-ben jelent meg Epicentrum címmel, majd a következő évben Az ének iskolája tévéműsor egyik zsűritagjaként szerepelt. 2017-ben A Dal című Eurovíziós dalválasztó műsor egyik zsűritagja volt egy évig.

06(52) 558 800
http://www.szoboszlokultura.hu
szoboszlokultura@gmail.com

Helyszín

Szabadtéri színpad

 

forrás: hajduszoboszlo.hu

Név
Email
| Adatvédelmi nyilatkozat