A Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye, ahol bio és bor összeforr.
Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep. A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak bio húsból és bio élelmiszerekből készült ételek bő kínálata várja a látogatókat. A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonoknál. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptánc bemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki.
Program
Fő fellépők
szeptember 13. péntek Kasza Tibi
szeptember 14. szombat Cimbaliband és Zséda
A részletes program hamarosan feltöltésre kerül!
Kísérő rendezvény: Országos Régiségvásár
Mindhárom napon
Bio ételkóstoló, tradicionális magyar borvidékek seregszemléje • Fesztivál étele, bora és standja közönségszavazás • Népi mesterségek bemutatója • Népi játszóház kicsiknek-nagyoknak • Gazdaház kézműves foglalkozásai
Szervező
Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete
Kapcsolat: Máté Lajos, 06-30/963-7618
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!
Forrás: hajduszoboszlo.hu