Hírek Nyitunk!

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük, hogy a Koronavírus járvány következtében hozott szigorítások feloldásának köszönhetően panziónk ismét fogad vendégeket.

A 194/2021.(IV.26.) számú Kormányrendelet értelmében panziónk szolgáltatásait 18 év felett védettségi igazolvánnyal vehető igénybe a személyi igazolvány bemutatásával együtt.

A járványügyi korlátozások enyhítése következtében ugyancsak nyithatnak a fedett fürdőlétesítmények, a Gyógyfürdő (8-18 óráig) , az Aqua-Palace Élményfürdő (10-18 óráig)  és az Árpád Uszoda (7-21 óráig) és a strand. A szolgáltatásokat védettségi igazolvánnyal lehet igénybe venni, mely személyi igazolvánnyal együtt érvényes.

A fentiekről aktuális információt kaphatnak a www.hungarospa.hu honlapon és a Thermál Tourist telefonszámán +3652 558 551.

A mostani döntések birtokában, ha Ön úgy dönt, hogy szeretne szállást foglalni további információkért keresse fel honlapunkat a www.hoforras.eu-t vagy írjon elektronikus levelet az recepcio@hoforras.eu e-mail címre. Várjuk hívását a 06-52-361-999 telefonszámon.

Mi készen állunk arra, hogy komoly biztonsági és higiéniai intézkedések mellett fogadjuk Önt(Önöket).

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

a HRC Panzió csapata

Név
Email
| Adatvédelmi nyilatkozat